Portfolio signature

Lemaradtál az Nvidiáról? Mutatunk egy olcsó részvényt, amiben most indulhat a rakéta!

Jól mutatja a mesterséges intelligencia által hajtott tőzsdei menetelés mértékét, hogy az Nvidia hamarosan már a világ legértékesebb cégévé válhat. A mostani szintek láttán azonban már érdemes lehet alternatívákban gondolkozni azon befektetőknek, akik megjátszanák az AI-ralit. Éppen ezért mutatunk most egy olyan olcsó részvényt, ami a következő hónapok nagy nyertese lehet.

Továbbra is minden az Nvidiáról szól

Napról napra dönti az újabb tőzsdei rekordokat az Nvidia: a cég árfolyama idén már közel 150 százalékot ralizott,

nvidia0606

Ennek köszönhetően pedig a cég piaci értéke szerda este már a 3000 milliárd dollárt is átlépte, amivel az Nvidia letaszította az Apple-t a dobogó második fokáról, és már nem sok hiányzik ahhoz, hogy a jelenlegi listavezető Microsoft piaci értékét is túlszárnyalja a vállalat.

nvid app

Egy ekkora emelkedés után (még a közelgő felaprózás ellenére is) sok befektető próbál olyan alternatívát találni, ami amellett, hogy olcsóbb, képes még további nagyobb emelkedést produkálni. Éppen ezért most mutatunk egy olyan részvényt, ami olcsóbb az Nvidiánál, és nagyot emelkedhet a következő időszakban. Lássuk melyik is ez a részvény!

Amire választ kaphat cikkünkben:

  • Melyik részvény lehet most a legjobb választás az Nvidia helyett?
  • Hogyan vélekednek most az elemzők?
  • Mit mutatnak a grafikonok?

Signature Pro-val ezt a cikket is el tudnád olvasni!

Ez a cikk folytatódik, de csak Portfolio Signature előfizetéssel olvasható tovább. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés