FONTOS Miként lehet elkerülni egy újabb Hableány-katasztrófát? A belvárosból kikerülhetnek a nagy kikötők
 
Előfizetői tartalom

Gyökeresen megváltoznak a nyaralásaink - 10 európai város, amiről nem is gondolnád, hogy az utazók kedvence idén nyáron

Portfolio
Az egyre sűrűsödő nyári hőhullámok és az elszálló szállodaárak mellett változnak az utazási szokások Európában, a mediterrán tengerpartok és a népszerű városok helyett inkább a kevésbé frekventált célpontokat választják az utazók. Az idei nyáron óriási az érdeklődés az olyan nem szokványos nyaralócélpontok iránt, mint Brüsszel, München vagy Varsó, és a top 10-es listára Budapest is felfért – írja a Bloomberg a Chase Travel adatai alapján.

A Chase Travel a kártyatulajdonosok költései alapján átfogó képet kap arról, hogy mit terveznek idén nyáron az Európába utazók. A foglalások alapján London, Párizs és Róma még mindig az első számú célpont, viszont a leggyorsabban növekvő nyári célpontok között olyan nem szokványos városok vannak, mint Brüsszel, München, Zürich vagy Varsó. Iparági szakértők szerint...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés