Előfizetői tartalom

Veszteséget jelentett az RTL, de nem véletlenül

Portfolio
Jelentős bevételnövekménnyel, de veszteséggel zárta a 2023-as évet az RTL Magyarország, az 53,9 milliárd forintos nettó árbevételhez csaknem 325 millió forint veszteség társult. A cég közleményben ismertette a főbb 2023-as számokat, valamint azok értelmezési keretét: a tavalyi év ugyanis a növekedésen túl már a jövőbe való intenzív befektetésről szólt.

Az RTL Magyarország teljes konszolidált árbevétele a 2023-as pénzügyi évben 125 millió euró volt a TV hirdetési, terjesztési és streaming-bevételek sikeres bővítésének köszönhetően. A vállalatcsoport kamatok és adózás előtti eredménye (EBITA) 6 millió euró volt, a fejlesztésekbe történő jelentős beruházások és a megnövekedett gyártási költségek mellett – áll...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés