Előfizetői tartalom

Itt vannak a friss számok: így sikerült a 4iG első negyedéve

Portfolio
157 milliárd forintos árbevétel mellett 54 milliárd forintos EBITDA-t ért el a 4iG 2024 első negyedévében – derül ki a társaság ma közzétett gyorsjelentéséből. A teljes átfogó jövedelem mínuszos lett, amit a pénzügyi ráfordítások, valamint az értékcsökkenés és amortizáció soron kimutatott pénzkiáramlással nem járó tételek okoztak.

Az első negyedév főbb számai 157 milliárd forintos árbevétellel zárta 2024 első negyedévét a 4iG, ami 37 százalékos növekedés az előző év azonos időszakához képest. A növekedés leginkább a Vodafone által generált inorganikus növekedésnek köszönhető, a bázisidőszakban ugyanis még csak két hónapnyi eredményt konszolidált be a 4iG (február és március) a felvásárlást...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés