Előfizetői tartalom

Ismét olajat talált a Mol Magyarországon

Portfolio
Újabb sikeres kutatófúrást mélyített a Mol Vecsésen a 2022-ben felfedezett kőolajmező további feltérképezésére. A Vecsés-1 elnevezésű kút napi 1300 hordó próbatermeléssel indult, mintegy 11 százalékkal növeli a Mol Magyarország és 6 százalékkal Magyarország kőolajkitermelését. Az eddigi két sikeres fúrást követően a Mol hamarosan megkezdi egy harmadik kút fúrását is - derült ki a vállalat tájékoztatásából.

Újabb kutatófúrást mélyített a Mol a közép-magyarországi Vecsésen a 2022-ben felfedezett kőolajmező további feltérképezésére. A januárban elkezdett fúrás 41 napig tartott és 2000 méteres mélységet ért el. A Vecsés-1 elnevezésű kút próbatermeltetése 2024. május 19-én kezdődött meg. A találat eredményeként a kút napi 1300 hordó próbatermeléssel indult, így ez...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés