Előfizetői tartalom

4iG: három éve először nyereséges lett a magyar Vodafone

Portfolio
Tájékoztatót tartott a 4iG vezérigazgatója, Fekete Péter a társaság ma reggel publikált első negyedéves gyorsjelentését követően, melyben elmondta, hogyan teljesítettek az egyes szegmensek, hogy alakultak a tavaly felvásárolt Vodafone számai, mennyit segítettek az inflációs áremelések, és részletezte, hogy milyen tételek okozták a csoport veszteségét az adózott eredmény szintjén.

Fekete Péter, a 4iG vezérigazgatója a negyedév kapcsán kiemelte, hogy 2024 első negyedévben most először az összes korábbi akvizíció teljesen hozzájárul az eredményekhez, nincs szükség proforma számok közzétételére a magyar transzformáció a terveknek megfelelően halad az Űr és Védelmi szegmens beindult és működik a hitelállomány leépítése folyamatban van...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés