Előfizetői tartalom

Nagy változás jön a Volánbusz járatain

Portfolio
Régen várt szolgáltatásfejlesztés valósul meg hamarosan a Volánbusznál: idén szeptemberig a társaság valamennyi helyközi járatának fedélzetén elérhetővé válik a készpénzmentes jegy- és bérletvásárlás - közölte a társaság. Az első elektronikus fizetést lehetővé tevő eszközök a tesztüzem után Pest vármegye területén közlekedő autóbuszokra kerülnek fel, ezt követően pedig országszerte megkezdődik a telepítésük.

A Volánbusz 2023. január 30-tól február 26-ig 10 darab, Baja és Budapest között közlekedő autóbuszon vizsgálta a bankkártyás fizetés lehetőségét. (A projektre a hatékonyabb, integrált utastájékoztatást, jegyértékesítést és forgalomirányítást lehetővé tevő ún. Helyközi Közösségi Közlekedési Információs Rendszer keretében, a fedélzeti eszközök funkcióinak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés