Portfolio signature

Lemaradtál az Nvidiáról? Mutatunk egy részvényt, ami most nagyot robbanhat!

Portfolio
Az Nvidia ismét jócskán megverte a várakozásokat, a részvény árfolyama pedig már jócskán túlszárnyalta a korábban még csak álomhatárként emlegetett 1000 dolláros szintet is. A chipgyártó emelkedését látva azonban már kockázatos lehet a mostani történelmi szinteken beszállni, éppen ezért most mutatunk egy részvényt, amely jócskán profitálhat a mesterséges intelligencia őrületből.

Minden az Nvidiáról szól

Az Nvidia nagyon erős trendben van, január óta már közel 132 százalékot emelkedtek a cég részvényei, a múlt hét szerdai gyorsjelentést követően pedig az árfolyam már az 1000 dolláros szintet is jócskán túlszárnyalta, egyelőre pedig jele sincs korrekciónak.

A cég ráadásul a hét közepén már megközelítette az Apple-t is a világ legértékesebb vállalatainak listáján. Az 2800 milliárd feletti piaci értékével az Nvidia jelenleg a világ harmadik legértékesebb vállalata, a második helyen álló Apple piaci értéke jelenleg 2900 milliárd dollár körül mozog, míg az első helyezett Microsoftnak közel 3200 dolláros piaci értékkel rendelkezik jelenleg.

nvidia0530

Egy ekkora emelkedést látva már igencsak kockázatos lehet beszállni a mostani szinteken, annak ellenére, hogy továbbra is igencsak nagy potenciál van az Nvidiában. Éppen ezért mutatunk egy alternatívát, ami szintén profitálhat az AI térnyeréséből. Lássuk!

Signature Pro-val ezt a cikket is el tudnád olvasni!

Ez a cikk folytatódik, de csak Portfolio Signature előfizetéssel olvasható tovább. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés