Portfolio signature

Ezek a részvények lehetnek az újjáéledt mémrészvény-őrület nagy nyertesei!

Portfolio
Ki ne emlékezne a 2021-es mémrészvény őrületre, amikor a Gamestop és az AMC vezetésével számos részvény produkált elképesztő emelkedést néhány nap alatt. Három évvel később ismét újjáéledt az őrület, miután a rali atyjaként emlegetett Keith Gill hosszas kihagyás után ismét aktív volt a közösségi médiában, ez pedig elindította a spekulációt a kisbefektetők részéréről. Az árfolyammozgások csak ezen a héten máris több milliárd dolláros veszteségeket okoztak a shortosoknak, az őrület azonban tartogat néhány kedvező lehetőséget azok számára is, akik nem kívánnak közvetlenül kitettséget szerezni ezekben a részvényekben, ezek közül a lehetőségek közül mutatunk most néhányat.

Újjáéledt a mémrészvény-őrület

Jelentős mozgásokat láthatunk a héten több, a kisbefektetők körében népszerű részvény esetében: a Gamestop és az AMC részvényei mellett a Koss, a BlackBerry, valamint a Virgin Galactic részvényei is nagyot raliztak a héten.

A részvények árfolyamának hirtelen ugrását Keith Gill, ismertebb nevén "Roaring Kitty" újbóli felbukkanása váltotta ki. Ő korábban arra ösztönözte a daytradereket, hogy 2021-ben nagy mennyiségben vásároljanak GameStop részvényeket.

Gill egy ismert mémet posztolt az X-en, amin egy videójátékos előre dől a székében, ezzel jelezve, hogy komolyan viszi a játékot. Ez volt Gill első posztja a platformon 2021 óta.

Signature Pro-val ezt a cikket is el tudnád olvasni!

Ez a cikk folytatódik, de csak Portfolio Signature előfizetéssel olvasható tovább. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés