Előfizetői tartalom

Hajmeresztő mozgások a tőzsdéken, visszatértek a mémrészvények

Portfolio
A GameStop és az AMC részvényei iránti kiújult érdeklődés hatására a mai nyitás előtti kereskedésben tovább emelkedtek az árfolyamok, ezzel már a harmadik egymást követő napja tart a rali. Ezzel 2021 eleje óta a legnagyobb havi emelkedésüket könyvelhetik el a részvények annak ellenére, hogy a korábbi piaci mániát kiváltó feltételek már nem állnak fenn - tudósított a Bloomberg.

A GameStop és az AMC árfolyama a harmadik egymást követő napja emelkedik, vagyis úgy tűnik, hogy a mai kereskedésben is folytatódni fog a mémrészvény-őrület - bár ma azért kisebb lendülettel. A videojáték-kiskereskedő GameStop árfolyama 6,2 százalékkal, míg az AMC moziláncé 5,3 százalékkal emelkedett az amerikai piacnyitás előtt. Mindkét cég részvényei jelentős pluszban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés