FONTOS Nyakunkon a tranzakciós illeték megemelése, erre az MNB most szólítja fel a bankokat, hogy olcsóbbak legyenek
 
Előfizetői tartalom

UBS: Ideje elfelejteni az amerikai tőzsdéket, eljött az európai részvények ideje

Portfolio
A svájci UBS bank elemzése szerint az európai részvények (az Egyesült Királyság kivételével) jelenleg vonzóbb befektetési lehetőséget kínálnak mint amerikai társaik, figyelembe véve a gazdasági adatokat, a kamatok várható alakulását, és a vállalati eredményeket, amelyek mind kedvezőbb helyzetet jeleznek Európában - közölte a CNBC.

A svájci UBS bank elemzése szerint az európai részvények jelenleg vonzóbb befektetési lehetőséget kínálnak, mint amerikai társaik. Ez a megállapítás több tényezőn alapul, beleértve a gazdasági adatokat, a kamatokat és a vállalati eredményeket. A bank stratégiái kiemelik, hogy Európa - az Egyesült Királyság kivételével - már az Egyesült Államokat elé került a regionális...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés