Előfizetői tartalom

Orbán Viktor: az uniós elnökség alatt feladatom a Kína és az Európai Unió közti kereskedelmi kapcsolatok javítása lesz

Portfolio
A kínai köztévének nyilatkozott Orbán Viktor. A kormányfő többek között a Magyarországon befektető kínai cégekről és a világ erőközpontjának megváltozásáról beszélt, de azt is hangsúlyozta, hogy a féléves uniós elnökség alatt egyik feladata a Kína és az Európai Unió közti kereskedelmi kapcsolatok javítása lesz - írja a 444.hu.

A Magyarországon terjeszkedő kínai cégek kapcsán a miniszterelnök elmondta, hogy a két ország kapcsolata politikailag jól megalapozott és Magyarország nyitott az együttműködésre, valamint kiemelte, hogy noha mindössze 10 milliós ország vagyunk, de egy több mint 400 millió fős közösség része. Hozzátette, hogy a soron következő uniós elnökség során feladata lesz, hogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés