Előfizetői tartalom

Megállapodást kötött a 4iG és a Huawei, Nagy Márton is megszólalt

Portfolio
Szándéknyilatkozatot írt alá a 4iG és a Huawei Technologies Hungary. A dokumentumot Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter jelenlétében Fekete Péter, a 4iG Csoport vezérigazgatója, valamint Gao Weijie, a Huawei Technologies Magyarországért és a Nyugat-Balkánért felelős vezérigazgatója írta alá ma – derül ki a 4iG sajtóközleményéből.

A két cég megállapodásának célja, hogy a 4iG Csoport meglévő felhőszolgáltatása mellett, új közös felhőszolgáltatási platformot alakítsanak ki a hazai cégek, illetve a régióba települt kínai és távol-keleti nagyvállalatok számára. A társaságok vizsgálják annak lehetőségét is, hogy a jövőben mesterséges intelligencia kutatására, fejlesztésére és alkalmazására...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés