Előfizetői tartalom

Élelmiszeripari nagybevásárlással erősít a Gránit Alapkezelő

Portfolio
Az élelmiszeripar területén bővíti befektetési portfólióját a Gránit Alapkezelő Zrt.: az alapkezelő által menedzselt Főnix Magántőkealaphoz tartozó Agrár-Finance Kft. adásvételi szerződést kötött a 2005-ban alapított Kecskeméti Konzerv Kft. megvásárlására. A tranzakció által, amely a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) engedélyére vár, emelkedhet a magyar tulajdon aránya a hazai konzerviparon belül.

Portfolio Property X 2024 Mikesy Álmos, a Gránit Alapkezelő elnök-vezérigazgatója ott lesz a Portfolio Property X konferenciánkon. Érdemes regisztrálni! Információ és jelentkezés Az új tulajdonos célja, hogy tőkeerős háttérrel, változatlan szakmai menedzsment irányításával tovább erősödjön a társaság...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés