Előfizetői tartalom

Háborús gazdasági üzemmódba kell kapcsolnia az európai védelmi iparnak

MTI
Az európai védelmi iparnak háborús gazdasági üzemmódba kell kapcsolnia, hogy Európa gyorsabban, többet és közösen állítson elő katonai eszközöket Ukrajna azonnali és hosszú távú támogatására - jelentette ki Thierry Breton belső piacért felelős biztos Brüsszelben, az EU-Ukrajna védelmi ipari fórum egynapos ülését követően hétfőn.

Az Európai Unió külügyi szolgálatának (EEAS) tájékoztatása szerint Thierry Breton közölte, az EU és Ukrajna közötti védelmi ipari együttműködés megerősítése elengedhetetlen azért, hogy a tagországok hosszú távon is képesek legyenek katonai támogatást nyújtani Ukrajnának, és jobban tudják fedezni Ukrajna védelmi és ipari szükségleteit. "Ukrajna iránti elkötelezettségünk...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés