Előfizetői tartalom

Elárulta a McKinsey, mivel érdemes kezdeni a mesterséges intelligencia bevezetését

Portfolio
Óriási hatékonyságnövelést érhetnek el azok a cégek, amelyek képesek a mesterséges intelligencia segítségével változtatni az üzleti modelljükön, nagyon nem mindegy azonban, mivel kezdjük az AI bevezetését. A legjobb megvalósítás kulcstényezőiről beszélt nyitóelőadásában a McKinsey két szakértője a Portfolio keddi AI in Business 2024 konferenciáján, két rövid távú, quick win típusú és szintén két, a hosszú távú célok megvalósítását szolgáló terület kiválasztását ajánlva a hallgatóság figyelmébe.

Havas András és Sebők András, a McKinsey partnerei előadásukban arról beszéltek, hogy az egyik fő vélekedés szerint a kutyák lesznek a mesterséges intelligencia (AI) nyertesei, segítségével az emberek napi 20 percet tudnak spórolni az idejükből, ami pont elég lesz arra, hogy az emberek megsétáltassák őket; a másik vélekedés szerint a cégek működését forradalmasítja...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés