Előfizetői tartalom

Összefog az Nvidia és a Schneider Electric

Portfolio
Együttműködési megállapodást kötött a Schneider Electric és az Nvidia, a két cég összefogásának köszönhetően megnyílik az út a mesterséges intelligencia (MI) alkalmazásokat még jobban támogató, ugyanakkor energiahatékonyan működő adatközpontok kialakítása előtt - áll a Schneider Electric közleményében. A megállapodás részeként a Schneider Electric leányvállalata, az AVEVA digitális iker platformját összekapcsolják az Nvidia Omniverse megoldásával, egységes környezetet biztosítva a virtuális szimulációhoz és az együttműködéshez. A generatív AI megoldások üzleti hasznáról egésznapos konferenciát szervez a Portfolio április 23-án, regisztráció és részletek az AIn in Business rendezvényről itt!

AI in Business 2024 Regisztráció az április 23-ai AI in Business rendezvényre itt! Információ és jelentkezés A Schneider Electric adatközponti infrastruktúrák kapcsán meglévő tudását, valamint az Nvidia fejlett mesterséges intelligencia technológiáit felhasználva a két cég létrehozza az első, nyilvánosan...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés