Előfizetői tartalom

Óriási megtakarítások érhetőek el a digitális energiamenedzsmenttel

Erősödik az igény az energiahatékonyságot növelő megoldások iránt, amelyek a digitalizációs innovációnak köszönhetően aakár a szigetelésnél alacsonyabb költségű beruházásokkal akár 5-15%-os energiafogyasztás-csökkentést tesznek lehetővé, miközben a karbantartási idő és a nem várt leállások száma is mérséklődik - mondta el Németh Gábor, a Schneider Electric szolgáltatási igazgatója a Portfolio Vállalati Energiamenedzsment konferenciáján.

A világ energiaigénye folyamatosan növekszik, az előrejelzések szerint 2050-ig akár 50%-kal is emelkedhet. Ez köszönhető a városiasodásnak, az új beruházásoknak, illetve a technológiák fejlődésének is, miközben az is látható a különféle kutatások alapján, hogy a fogyasztásnövekedés legalább 80%-ban a villamosenergia-felhasználás keretében valósul meg. Az energiaigény...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés