Előfizetői tartalom

Vendégmunkások százai dolgoznak az esztergomi Suzukinál, jön az új Vitara

Portfolio
Jelentősen csökkentek a Suzuki Japánon és Indián kívüli üzemeinek gyártási számai a vállalat közlése szerint. Az érintett egységek februárban összességében majdnem 30 százalékkal kevesebb autót gyártottak, mint egy évvel korábban. A Pénzcentrum ennek oka mellett a vállalattól azt is megtudta, hány vendégmunkás dolgozik az esztergomi gyárban, és kiderült, mikor fog gyártásba kerülni az új Vitara itthon.

A gyártási számok visszaesése ügyében a Pénzcentrum megkereste a Magyar Suzuki Zrt.-t, ahol többek között azt közölték, hogy a statisztikáikban a januári leállás is meglátszódik, amely miatt 2300 autóval kevesebbet gyártottak az első két hónapban, mint tavaly abban az időszakban - mára ezt be tudták hozni. A vállalattól azt is megtudta laptársunk, hogy Esztergomban,...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés