FONTOS Amerikai elnökválasztás: kiszivárgott, hogy Biden fontolgatja a visszalépést
 
Előfizetői tartalom

Botswana húszezer elefántot küldene Németországba, a Lufthansa bejelentkezett a szállításra

Portfolio
Bizarr történet kezd kibontakozni Botswana és Németország között: a németországi Zöldek párt korlátozná az afrikai országból érkező vadásztrófeák behozatalát, erre válaszul a botswanai elnök azzal fenyegetőzött, hogy húszezer elefántot küldene Németországba, hogy a németek megtudják, milyen együtt élni ennyi állattal. A legújabb fordulat: a Lufthansa bejelentette, hogy meg tudják oldani az állatok szállítását.

Érdekes interjút adott a hét elején Mokgweetsi Masisi a Bildnek, a botswanai elnök azzal fenyegette meg Németországot, hogy húszezer elefántot küld Németországba, ha a németországi Zöldek komolyan gondolják, hogy Németország korlátozza a vadásztrófeák exportját Botswanaból. Az afrikai ország szerint ugyanis túlságosan nagy az elefántpopuláció, és ha megvalósulna a németek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés