FONTOS Amerikai elnökválasztás: kiszivárgott, hogy Biden fontolgatja a visszalépést
 
Előfizetői tartalom

Mindenhol kötelező lett, már bárkinek küldhetünk fizetési kérelmet

Portfolio
Április elsejétől minden hazai fogyasztónak és vállalkozásnak lehetősége van fizetési kérelem elfogadásával, és arra válaszul azonnali fizetés kezdeményezésével teljesítenie fizetési tranzakcióit - hívja fel a figyelmet az MNB. A fizetési kérelem szolgáltatás például számlafizetéseknél, internetes vagy fizikai boltban történő vásárlásoknál is használható. A fizetési kérelemmel indított átutalások a vásárlók számára törvényileg biztosítottan minden esetben ingyenesek, míg a számlakibocsátók, kereskedők számára a jelenlegi megoldásoknál olcsóbb, kényelmesebb elektronikus fizetési alternatívát jelenthetnek a jegybank szerint.

Financial IT 2024 Erről a témáról is szó lesz a Portfolio Financial IT konferenciáján. Regisztráció itt! Információ és jelentkezés 2024. április 1-jétől elindult az azonnali fizetésre épülő, valamennyi fogyasztó által egységes módon elérhető, elektronikus fizetési szolgáltatások új fázisa. Ettől...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés