FONTOS Európa legrosszabb rémálma válhat valóra Donald Trumppal – Tényleg Kamala Harris maradt a kontinens utolsó reménysége?
 
Előfizetői tartalom

Küszöbön a következő súlyos világjárvány? Figyelmeztetés érkezett

Portfolio
Az Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság (EFSA) szerint fennáll a veszélye annak, hogy súlyos járvány robbanhat ki, ha az emberek között is terjedni kezd a madárinfluenza, mivel az emberek nem rendelkeznek védettséggel a vírus ellen - írja a Reuters.

Az Európai Unió Élelmiszerbiztonsági Ügynöksége (EFSA) szerdai közleményében egy potenciálisan kiterjedt madárinfluenza-járványra figyelmeztet. Szerintük aggodalomra ad okot, hogy ha a vírus képes lesz emberről emberre terjedni, az emberek hiányzó immunitása miatt sokan megbetegedhetnek. A legújabb fejlemény, hogy Texas államból érkezett jelentés egy H5N1-es törzsű madárinfluenzával...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés