Előfizetői tartalom

Meglepetés a Glostertől: 2026-tól jöhet az osztalék!

Portfolio
A jelentős külföldi terjeszkedés és belső szinergiahatások következtében további növekedést tervez a Gloster a következő két évre. 2026-ra 15,6 milliárdos árbevétel mellett több mint 3 milliárd forint EBITDA-t célzott meg a célgcsoport igazgatósága, és már osztalékot is fizetne – derül ki a társaság által közzétett befektetői prezentációból.

Az elmúlt 60 hónapban 11 tranzakciót megvalósító nemzetközi informatikai szolgáltatócég mára egy 811 ügyfelet kiszolgáló 355 fős vállalattá nőtte ki magát. A Helap Partners kutatása alapján a Gloster piacvezető a hazai tulajdonú szoftverfejlesztést exportáló cégek között, és a legnagyobb hazai tulajdonú felhő szolgáltató Microsoft partnercég - áll a Gloster...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés