Előfizetői tartalom

Rekordévet zárt a Waberer's

Portfolio
Újabb rekordévet zárt a Waberer’s, miután 711 millió eurós árbevétel mellett közel 96 millió euróra növelte EBITDA és 43 millió euróra EBIT eredményét. A kihívásokkal teli környezet ellenére jól sikerült 2023-as év után a társaság igazgatósága részvényenként 120 forintos, az előző évit meghaladó mértékű osztalék kifizetését javasolja az áprilisban esedékes éves közgyűlésén.

A főbb számok Nem volt könnyű éve a Waberer'snek 2023-ban, hiszen a vállalat szolgáltatásai iránti keresletet, a működési modelljéből, illetve földrajzi fókuszából adódóan, elsősorban a főbb nyugat-európai ipari termelési központok, illetve Magyarország és Lengyelország ipari termelésének, valamint lakossági fogyasztási trendjeinek változása határozza meg. A vállalat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés