Előfizetői tartalom

Nagy átalakulás jön a Delta Technologies-nál: beindulnak az akvizíciók, masszív növekedés jöhet

Portfolio
Jelentős növekedést tűzött ki célul a Delta Technologies a következő évekre, amit a magasabb hozzáadott értékű szolgáltatások részarányának növelésével valósítana meg a társaság, főként az alkalmazásfejlesztés, az ipari automatizáció, a felhőszolgáltatások és a közlekedésinformatika területén. A legizgalmasabb tervekről, az akvizíciók beindulásáról, a mesterséges intelligencia szerepéről, a pénzügyi eredményekről és a kilátásokról beszélgettünk a vállalat vezetőivel: Bakos Róbert műszaki vezérigazgató–helyettessel, Bodzási Gergely gazdasági vezérigazgató–helyettessel és igazgatósági taggal, valamint Nagy Ferenc akvizíciós igazgatóval.

A Delta Technologies előző, tavaly júniusban zárult pénzügyi évének beszámolója alapján úgy tűnik, hogy megszakadt a növekedés a cégnél, a bevétel és az üzemi eredmény is visszaesett. Ez minek volt betudható? Bodzási Gergely: Van egy felrajzolt hosszú távú növekedési pályánk, ennek az általános trendjébe beleilleszkedik a tavalyi és az idei évünk is. A 2023. június...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés