Portfolio signature

Öveket becsatolni – Indul a Tesla-rakéta!

Portfolio
A tőzsdék szárnyalása ellenére igencsak rájárt a rúd az év eddigi részében a Teslára: a gyenge negyedéves számok és a csalódást keltő előrejelzés mellett a vörös-tengeri válság, és az újabb több mint vsszahívások is tovább rontották a befektetői hangulatot. A mostani esést követően azonban már megjelentek a fordulós jelek a Tesla grafikonján. Itt az idő beszállni?
Mibe fektessünk 2024-ben? Az állampapír, a részvény, az arany, a kripto vagy az ingatlan lesz a nyerő? Szakértőink minden kérdésre választ adnak. Ha fontos önnek, hogy megtakarításai optimális befektetésekben gyarapodjanak, akkor ott a helye a konferenciánkon!

Nagyot zuhant a Tesla

Alig kezdődött el az év, a Tesla árfolyama már több mint 22 százalékot esett, az idei mélyponton pedig ennél jóval lentebb, közel 30 százalékos mínuszban is volt a jegyzés.  

tesla0212

A cég tőzsdei teljesítménye különösen annak fényében kiábrándító, hogy a Tesla egyike a Csodálatos Hetesnek, márpedig a csoport tagjai (az Apple kivételével) jelentős hozamot értek el az év első heteiben:

mag7

Mi vezetett idáig?

Ahhoz, hogy megértsük mi is vezetett idáig, nézzük meg az idei év meghatározó eseményeit:

Amire választ kaphat cikkünkben:

  • Mi áll a Tesla zuhanása mögött?
  • Mekkora potenciál van a papírban?
  • A múltbeli példák alapján komoly emelkedés kezdődhet.
  • Érdemes beszállni?

Signature Pro-val ezt a cikket is el tudnád olvasni!

Ez a cikk folytatódik, de csak Portfolio Signature előfizetéssel olvasható tovább. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés