FONTOS Brüsszelnek egy nagy haditerve van, de azonnal jött rá egy vétó
 
Portfolio signature

Sokan temetik Németországot, de van itt egy nagy meglepetés

Németország Európa beteg embere, olvashatjuk most már úton-útfélen, és nem csak a magyar, de a svájci, a brit vagy akár a német sajtóban is. Nem is alaptalanul lett divat belerúgni a németekbe, a stagnáló gazdaság, a több szempontból elhibázott és rendkívül költséges energiafordulat, a sok helyen elavult infrastruktúra, a félrekezelt migráció, az erősödő társadalmi feszültségek mind kritikára adnak okot. De miközben nem éppen pozitív a német newsflow, a német részvénypiac meredeken emelkedik, a vezető német részvényindex történelmi csúcson áll. Hogy lehetséges ez? Hasonló témákkal foglalkozunk a Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon is.




Mibe fektessünk 2024-ben? Az állampapír, a részvény, az arany, a kripto vagy az ingatlan lesz a nyerő? Szakértőink minden kérdésre választ adnak. Ha fontos önnek, hogy megtakarításai optimális befektetésekben gyarapodjanak, akkor ott a helye a konferenciánkon!

Mi folyik Németországban?

Néhány Németországgal kapcsolatos hír az elmúlt napokból:

Ezekből a hírekből is látszik, hogy a newsflow nem túl pozitív Németországgal kapcsolatban, pedig a problémák ezeknél jóval mélyebben gyökereznek. Eközben viszont a német tőzsde szárnyal, a kontraszt viszonylag markáns.

Mi történik a német tőzsdén?

Miközben Németországban egyre nagyobbak a társadalmi feszültségek, az ország gazdasági szempontból Európa beteg embere és egyre inkább lemarad,

Signature Pro-val ezt a cikket is el tudnád olvasni!

Ez a cikk folytatódik, de csak Portfolio Signature előfizetéssel olvasható tovább. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés