Előfizetői tartalom

Megjött a bejelentés: később érkeznek az új magyar fizetési megoldások

Portfolio
A Magyar Nemzeti Bank csütörtök este megjelent közleményében jelentette be: tavasszal érkezik a fizetési kérelem, ősszel a QR kódos fizetés. A hivatalos információ ezzel megerősítette a Portfolio múlt heti értesülését, egy héttel ezelőtt ugyanis már megírtuk, hogy a korábban megadott február elsejei határidőt a jegybank kitolja.

Pontosan egy héttel ezelőtt számoltunk be arról piaci értesüléseink alapján, hogy az eredetileg megszabott február 1-jei határidőt, ameddig a bankoknak el kellett volna készülniük az azonnali fizetési rendszerhez kapcsolódó új adatbeviteli módozatokkal, vagyis a QR-kódos, az érintéses (NFC-s) és az úgynevezett deep linkes fizetéssel, az MNB eltolja. Akkor azt is írtuk, hogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés