Előfizetői tartalom

Beszakadt az olaj ára

Portfolio
Egyre lejjebb kerül a nyugati olajtermékek hordónkénti ára a mai kereskedésben, az amerikai WTI típusú olaj már a lélektanilag fontos 70 dolláros szint alá süllyedt a több mint 5 százalékos esést követően, de a Brent árfolyama is komoly mínuszban van. Elsősorban a globális gazdasággal kapcsolatos bizonytalanságok fűthetik az esést, az amerikai adósságplafon-vita és a rövidesen megrendezésre kerülő OPEC+ ülés van a kereskedők fókuszában.

Jelentős esés látható ma az amerikai benchmark olajtermék WTI árfolyamában, már több, mint 5,2 százalékos mínuszban van az előző napi záróárfolyamához képest a jegyzés - ezzel a WTI ára átlépte a lélektanilag fontos 70 dolláros szintet és jelenleg hordónként már 69,3 dolláron áll, az olajtermék jegyzése év eleje óta 13,7 százalékkal került lejjebb. Elsősorban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés