Előfizetői tartalom

Így változik meg a vonatok és a buszok menetrendje a pünkösdi hosszú hétvégén

Portfolio
Pünkösdkor változik a MÁV-Volán-csoporthoz tartozó társaságok közlekedési rendje. A vonatok május 28-án vasárnap az ünnepnapra, 29-én hétfőn a vasárnapra, 30-án kedden már a munkanapokra érvényes menetrend szerint közlekednek. Jelentősen megnövekedhet az utasforgalom, ezért érdemes minél előbb elővételben megváltani a menetjegyeket, vagy használni az automatákat, az online jegyvásárlást az Elvirán vagy a MÁV applikációban is - közölte a MÁV-Volán-csoport.

Várhatóan jelentősen megnő az ünnepek alatt az utasforgalom. Tavaly a pünkösdi időszakra több mint 600 ezren váltottak vasúti menetjegyet, ebben a bérlettel utazók nincsenek benne. MÁV változások A kihasználtabb reggeli és délutáni InterCity vonatokhoz a lehetőségekhez képest egy-két kocsival többet kapcsolnak a helyjegyek elővételi vásárlásától függően: a Budapest–Debrecen–Nyíregyháza...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés