Előfizetői tartalom

Figyelmeztet a guru: a mostani piac nem a gyengék pályája

Portfolio
A CNBC műsorvezetője, Jim Cramer arra figyelmeztette a befektetőket, hogy az év eleji felpattanás ellenére a részvénypiac nehéz időszak előtt áll, és ugyan a negyedik negyedéves vállalati gyorsjelentések okoztak pozitív meglepetéseket is, de különösen aggasztónak találta a technológiai szektor jelenlegi helyzetét, különösen azt követően, hogy szerdán a Microsoft is csatlakozott a leépítést bejelentő technológiai vállalatok sorába.

Úgy gondolom, hogy a konszolidáció időszakát éljük, és hamarosan megszabadulunk a gyenge kezű befektetőktől, azoktól, akik könnyen elragadtatták magukat, például 20 000 dollár felett vásároltak bitcoint, vagy mémrészvényekkel bolondoztak - mondta Cramer. Ugyan a szerdai termelői árindex adatok a vártnál kedvezőbb képet mutattak, a vezető részvényindexek mégis zuhantak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés