Előfizetői tartalom

Bajban van Schobert Norbiék cége, átadják az üzlet irányítását

Portfolio
Napok óta terjed a hír a magyar sajtóban, hogy komoly problémák nehezítik a Norbi Update működését, az üzletek egy része nem kap árut, több bolt már ki sem nyit, sokan csődtől tartanak. Schobert Norbert múlt péntekre összehívott egy „sürgősségi partnertalálkozót”, ahol arról beszélt, hogy „az egészségi állapotában bekövetkezett változások” hatására úgy döntött, hogy a Norbi Update operatív működésébe szakmai és pénzügyi partnert von be, írja a 24.hu.

A 24.hu arról ír, hogy az üzletekbe a múlt héten a szállító, HAVI Logistics Kft. levelet küldött, amiben közölte az ügyfélszolgálat, hogy „a kiküldött járatértesítővel ellentétben a december 9-ére rendelt árujuk nem kerül holnap kiszállításra! További kérdés esetén kérjük, keressék az Update központot!” Schobert Norbert múlt péntekre összehívott egy „sürgősségi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés