Előfizetői tartalom

Új őrület hódít az utazók körében: ismerd meg az energiamigránsokat!

Portfolio
Az energiaválság, a megugró fűtés-és áramszámlák közepette egyre vonzóbbá válnak a mediterrán országok a téli időszakra az észak-európaiak szemében és egyre többen élnek is a lehetőséggel, hogy távmunkában egy naposabb, melegebb helyről dolgozzanak – ezt mutatják legalábbis a különböző szolgáltatók adatai a Reuters gyűjtése szerint.

A meredek fűtésszámlák és a nyomasztó, szürke európai tél helyett egy spanyol szigetet választott magának Victo Varlamov szoftverfejlesztő Afrika partjainál és nem ő az egyetlen, aki a melegebb és olcsóbb helyeket keresi a megélhetési válság közepette. Ez pedig kapóra jön a dél-európai államoknak, akik a mediterrán telelés előnyeit reklámozzák az északabbra fekvő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés