Előfizetői tartalom

Elindult a kereskedés Budapesten az Aegon és az Union anyabiztosítójának a részvényeivel

Portfolio
A bécsi székhelyű Vienna Insurance Group biztosítótársaság lett a Budapesti Értéktőzsde Prémium kategóriájának legújabb kibocsátója. A piacra lépést kereskedésindító csengetéssel üdvözölte a BÉT, a bevezetéssel az 1996 óta Magyarországon is aktív nemzetközi cégcsoport a Bécsi Értéktőzsde és a Prágai Értéktőzsde mellett már a magyar tőkepiacon is jelen van.

Pénteken délelőtt ünnepélyes ceremónia keretein belül debütáltak a Vienna Insurance Group részvényei a BÉT Prémium kategóriájában, amellyel a platform már 22 kibocsátót számlál. A szimbolikus csengetésen többek között Lehel Gábor, a Vienna Insurance Group Igazgatóságának tagja (képünkön jobbra) és Végh Richárd a Budapesti Értéktőzsde vezérigazgatója (balra) is...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés