Előfizetői tartalom

Egy találkozáson múlik a gyors európai energiaátmenet

Portfolio
A The Business Booster konferencia második napján is folytatódtak az előadások, illetve a fenntarthatósághoz, az új technológiához, a digitalizációhoz kapcsolódó kerekasztal-beszélgetések és a startuppok bemutatkozói. Ezeken túl az Európai Bizottság fókuszpontjait is megismerhették a résztvevők. Az biztos, hogy a zöldenergia-piac keresleti és kínálati oldalának összeegyeztetésén most sok múlik, de az akkumulátorgyártó kapacitások növelése és a zöld innovációk is hozzátesznek az energiaátmenet gyorsításához. Az EIT InnoEnergy által szervezett kétnapos találkozó legfontosabb momentumairól a Portfolio Lisszabonból, a helyszínről készít összefoglalót.

Kerstin Jorna, az Európai Bizottság Belső Piaci, Ipar-, Vállalkozás- és KKV-politikai főigazgatója öt olyan fókuszpontot említett a konferencia és expó szerdai napjának délelőtti előadása során, amelyek elengedhetetlenek a megújuló energiába való befektetéseket ösztönzésére. ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés