Előfizetői tartalom

Egyszerűbb és gyorsabb londoni utalás jöhet a cégeknek Magyarországon

Portfolio
A Brexit után a magyar vállalatoknak is nehezebb lett az Egyesült Királysággal történő kereskedelem nem csupán logisztikai, hanem pénzügyi szempontból is. Pedig az EU-ból való kilépés ellenére jelentősen élénkült a két ország közötti gazdasági kapcsolat, ahogy megnőtt a pénzügyi átutalások volumene is. Egy felvásárlás most további segítséget nyújthat a cégeknek a devizaátutalások intézésében.

Az élénkülő külkereskedelemben résztvevő magyar vállalatok még egyszerűbben kezelhetik az Egyesült Királysággal kapcsolatos pénzügyeiket, ugyanis a Magyarországon is egyre népszerűbb iBanFirst fintech szolgáltató akvizíciós bejelentése megkönnyíti és egyszerűsíti számukra a devizautalást - derül ki a társaság közleményéből. Kapcsolódó cikkünk 2021. 11. 11....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés