Előfizetői tartalom

Kitikkadunk a melegben: ez még csak a kezdet

Portfolio
Különös forróság vár ránk a héten, a 36-37 fok azonban még semmi ahhoz képest, amit Afrika egyes részein átélnek az emberek, Tunézia néhány városában például 45 fokban kell valahogyan megmaradni. Amikor a meleg miatt panaszkodunk, akkor érdemes egy kicsit elgondolkozni azon, hogy a nagyon távolinak tűnő klímaváltozás egyre több hőhullámot eredményez már most is, amelyek gyakorisága - más szélsőséges időjárási események mellett - csak még tovább fog fokozódni.

Sustainable World 2022 Szeptember 6-án jön a Sustainable World konferencia, a jövő vállalatainak szóló eseményünk. A részletek a linken. Információ és jelentkezés Még csak június van és már több európai ország küzd nemcsak a korai hőhullámokkal, és a mindennapi tevékenységet is hátráltató hőséggel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés