Előfizetői tartalom

Egyszer eljön az üzemanyagár-sokk pillanata és akkor ez lesz a menedék?

Meggyőző külső, tágas és kényelmes belső, kellemes vezetni, szupergyors töltés és 77 kWh nettó akkumulátor kapacitás - ezek az előnyei annak a Skoda Enyaq tisztán elektromos autónak, amelyet 600 kilométeren át volt szerencsém vezetni. Ha pedig a legfontosabb hátrányokat kellene megemlíteni, akkor bizonyos szempontok alapján a nagy akksi ott van ezen a listán is. De hogy lehet ez a tulajdonság egyszerre előny és hátrány, elmondjuk.

Üzemanyag-válságban a menedék? Az elektromos Skoda Enyaq tesztünknek komoly aktualitást ad a jelenlegi európai üzemanyagár-robbanás, amelyet Magyarországon a lakossági fogyasztók nem éreznek meg, ugyanis több mint fél éve 480 forintos fix áron tankolhatnak a hagyományos autóikba. Legalábbis egyelőre - kérdés ugyanis, hogy a kormány meddig tarthatja fent a rendkívül alacsony...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés