Előfizetői tartalom

Még nem haltak ki a bikák, egyikük szerint komoly emelkedés jöhet a tőzsdéken

Portfolio
Miközben a lakossági befektetők a részvényárak erőteljes ingadozása miatt a kiutat keresik a piacról, Julian Emanuel, az Evercore ISI igazgatója inkább munkába állítaná a pénzt. Az elmúlt időszakban nagyon felerősödött az a narratíva, hogy az esésnek még bőven nincs vége, így üdítő olyan véleményt látni, mely alapján a tőzsdei bikák még haltak ki teljesen.

Emanuel a piaci környezetet alapvetően kedvezőtlennek nevezi, de úgy tartja hogy a gazdaság el fogja kerülni a recessziót - különösen az egészséges hitelpiacoknak és a folyamatos nyereségnek köszönhetően. A magasabb részvényárakhoz vezető út valójában annak függvénye, hogy képesek vagyunk-e diszkontálni a makro híreket, és arra a tényre összpontosítani, hogy továbbra...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés