Előfizetői tartalom

Beszakadt a Twitter, Elon Musk nyugtatja a befektetőket

Portfolio
A pénteki piacnyitás előtti kereskedésben beszakadt a Twitter árfolyama, miután Elon Musk közölte, hogy a közösségi médiavállalat megvásárlására vonatkozó üzletét felfüggesztették. Musk ezt követően gyorsan igyekezett megnyugtatni a piacot arról, hogy továbbra is elkötelezett az üzlet végig vitelére, amire az esés jelentős részét ledolgozta az árfolyam.

A Twitter árfolyama a nyitás előtt 21 százalékos mínuszban is járt, majd ennek egy részét sikerült ledolgozni, így 11 százalékos eséssel nyithat a papír. Elon Musk múlt hónapban megállapodást kötött a Twitter megvásárlásáról és magánkézbe vételéről. Péntek reggel azonban a következőket írta Twitter-bejegyzésében: A Twitter-üzlet ideiglenesen felfüggesztésre...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés