Előfizetői tartalom

Erős hajrával pluszban zártak az amerikai tőzsdék

Portfolio
Az elmúlt időszakban negatív hangulat uralkodott a tőzsdéken, a befektetőket a magas infláció mellett az ukrajnai háború és az elszálló energiaárak is aggasztják, ráadásul a kamatkörnyezet is egyre emelkedik. Pénteken durva mozgásokat láttunk az amerikai tőzsdéken, jelentősen estek a vezető indexek és ma Európa is ezeket a mozgásokat követte le. A Fed szerdai kamatdöntésére várakozó USA-ban ma is lefordultak az indexek, vagyis a kifejezetten gyenge április után a május is negatív felütéssel indult, a végén azonban nagy meglepetésre még is pozitív tartományban zártak az indexek.

2022. május 02. 22:11 Megosztás Minden jó, ha a vége jó A kereskedés végén felhúzták a vevők a részvényárfolyamokat: a Dow 0,26%-os, 0,57%-os, a Nasdaq 1,63%-os emelkedéssel zárta a kereskedést a hét első napján. ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés