Előfizetői tartalom

Fontos információk derültek ki a Waberer's kötvénykibocsátásáról

Portfolio
A Waberer's korábban beszámolt róla, hogy 111 millió euró értékben készült kötvényt kibocsátani, ma pedig sikeresen megtörtént a keletkeztetés és a pénzügyi elszámolás - áll a BÉT holnapján megjelent közleményben. A cég a bejelentésben részletezte azt is, hogy a tervezett hitelkiváltási folyamat részeként megszűnhet a korábban bemutatott kovenáns rendszer.

A Waberer's bejelentette, hogy a 2022. április 1-i kötvényjegyzés során lejegyzett 111 millió euró össznévértékű egyenként 100 ezer euró névértékű, fix kamatozású, 10 éves lejáratú kötvény keletkeztetése és pénzügyi elszámolása a mai napon sikeresen megtörtént. Az újonnan bevont forrást a társaság saját raktár építésre, regionális akvizícióra, flotta csere...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés