Előfizetői tartalom

Egy masszív opciós trade miatt eshetett tegnap nagyot az S&P 500

Portfolio
Tegnap az amerikai kereskedés utolsó óráiban durván beleadtak a piacba, ami a befektetők és kereskedők szerint egy masszív opciós ügyletnek volt betudható. A Reuters arról ír, hogy a befektetők szerint a mozgás részben egy JP Morgan alaphoz köthető, miután a trade-hez kapcsolódó opciós tőkeáramlások súlyosbították a piac gyengeségét.

Az S&P 500 index 1,2 százalékot esett a csütörtöki kereskedés utolsó órájában, ami az elmúlt több mint három hét legnagyobb óránkénti esését jelenti az index számára. A napot 1,56 százalékos csökkenéssel zárta a benchmark, egyesek pedig a gyengeség egy részét a nap folyamán korábban lezajlott nagy opciós ügyletnek tulajdonították. Azt hiszem, ez a ügylet fokozta...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés