Előfizetői tartalom

Milliárdos életbiztosítási befektetések hevernek felfüggesztve Magyarországon az orosz-ukrán háború miatt

Több mint 13 milliárd forintnyi magyar unit-linked biztosítást érint az orosz-ukrán háború, ugyanis a hazai biztosítók eszközalapjaiból is jó párat fel kellett függeszteni az orosz kitettségek miatt. Vannak olyan eszközalapok, amelyek továbbra is kereskedhetőek, és vannak, amelyeknél nem tudni, mikor áll helyre a forgalmazás. Alábbi cikkünkben összegyűjtöttük, mely biztosítói eszközalapokat érinti a felfüggesztés, és megnéztük, milyen lehetőségeket ad ilyen helyzetekre a törvény az ügyfeleknek.

Több mint 13 milliárdnyi vagyon az orosz kitettségű eszközalapokban Biztosítás 2022 Az eszközalapok teljesítményéről és az orosz-ukrán háború biztosítási piacra gyakorolt hatásairól is szó lesz a Portfolio március 29-ei Biztosítás 2022 konferenciáján. Ne maradj le róla! Részletek itt: Információ és jelentkezés ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés