Előfizetői tartalom

Emelkedő kihasználtság mellett felemelte várakozásait a Graphisoft Park menedzsmentje

Portfolio
A keddi piaczárás után közzétette legfrissebb számait a Graphisoft Park, a gyorsjelentésből kiderült, hogy az irodaterületek kihasználtsága ismét nőtt, melynek hatására a menedzsment felemelte a 2022-es évre szóló várakozásait. Mindemellett az igazgatótanács a 2021. évi pro forma eredmény 90 százalékának megfelelő, mintegy 4,4 millió euró, tehát törzsrészvényenként hozzávetőleg 43 eurócentnek megfelelő osztalék kifizetésére tervez javaslatot tenni a közgyűlés felé.

Tovább nőtt a kihasználtság Köszönhetően annak, hogy a Graphisoft Parkban lévő ingatlanokat nagyrészt a koronavírus-járvány okozta válság által kevésbé sújtott kutató-fejlesztő tevékenységet végző, stabil vállalatok bérlik, az irodapark kihasználtsága a válság közvetlen hatásaként 2020-ban csak kismértékben, átmenetileg csökkent. 2021. második félévében...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés