Előfizetői tartalom

Ezekkel a légitársaságokkal a legbiztonságosabb most repülni: itt a top10-es lista

Portfolio
Idén is elkészítette az Airlineratings.com a világ legbiztonságosabb légitársaságainak listáját, a nagy meglepetés, hogy három év után trónfosztás történt, már nem a Qantas áll a rangsor élén. Az európai légitársaságok közül csak a portugál légitársaság fért be a top10-be, a diszkont légitársaságok között viszont mind a három nagy európai fapadost, az easyJetet, a Ryanairt és a Wizz Airt is a világ tíz legbiztonságosabb légitársasága közé sorolta az Airlineratings.

A halálos balesetek számát tekintve sokkal jobb évet zárt 2021-ben a légiközlekedés, mint 2020-ban, a légibalesetben elhunytak száma kevesebb, mint a felére esett az előző évhez képest. Nagy utasszállító gépet érintő tragédia mindössze egy volt, egy Boeing 737-es zuhant le Indonéziában. Az Airlinesratings.com mint minden évben, most is elkészítette a világ legbiztonságosabb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés