Előfizetői tartalom

Ryan Reynolds és Mr. Big próbálja menteni a Peloton hírnevét a botrány után

Portfolio
Az És egyszer csak… című Szex és New York reboot legutóbbi epizódja után a Peloton árfolyama nagyot esett, hiszen az egyik főszereplő halálát sokan a cég szobabiciklijével kötötték össze. A botrányt követen a Peloton bemutatott egy új reklámfilmet Chris Noth (a sorozatban Mr. Big) és Ryan Reynolds főszereplésével, hogy javítson a cég hírnevén esett csorbán. Spoiler alert! Aki még nem látta az új sorozatot, de szeretné megnézni, az inkább ne olvasson tovább.

Az új évad első epizódjában (spoiler alert) a nézők megdöbbenve látták Mr. Big halálát az epizód végén. A szereplő halála egy Peloton kerékpáron végzett edzés végén következett be, amikor szívroham következtében összeesett, és szerelme, Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker) karjaiban halt meg. A jelenet sokkolta a nézőket, és sokan a Pelotont okolták a tragédiáért....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés