Előfizetői tartalom

Az extravagáns milliárdos után egy visszafogott szakember: ő a Twitter új vezérigazgatója

Portfolio
A Twitter új vezére, Parag Agrawal, egy technológiai szakember, ami egyértelműen jelzi a cég befelé fordulását. A közösségi médiaóriás mostanában nem szerepelt túl jól a piacokon, elmaradt az innováció terén és egyre több kritika éri a káros tartalmak szűrésének elmulasztása miatt is. Sokan a távozó vezérigazgatót, Jack Dorsey-t okolják a felgyülemlett problémák miatt, akinek a figyelme már régóta megoszlik számos projektje között.

Agrawal 37 éves és négy évig volt a Twitter technológiai vezetője. Dorsey-val ellentétben, aki egy milliárdos híresség, több millió Twitter követővel, és befolyásos barátokkal, Agrawal sosem került reflektorfénybe. Az indiai származású szakember a legfiatalabb vezérigazgató az S&P 500 vállalatvezetői között. Diplomáját Mumbaiban szerezte informatikából és a Stanfordon...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés