Előfizetői tartalom

Itt van Elon Muskék újabb húzása, reklámtáblát csinálnának az űrben

Portfolio
Miután hosszú évek munkájával végre megoldja a teljes önvezetés problémáját, embert küld a Marsra, tömegesen gyártja a Tesla Semit és a Cybertruckot, napelem-tetővel borítja be az Egyesült Államokat házait, és végre elkészül a Hyperloop, amely egy óra alatt képes elvinni az utasokat New Yorkból Los Angelesbe, Elon Musk egy újabb kihívást szeretne bevállalni: reklámokat az űrben.

A Geometric Energy Corporation (GEC), egy technológiai szolgáltatásokat nyújtó kanadai startup a Business Insidernek nyilatkozva közölte, hogy az Elon Musk féle SpaceX segítségével lehetővé teszi az űrreklámokat. Samuel Reid, a GEC vezérigazgatója és társalapítója elmondta, hogy a vállalat egy CubeSat nevű műhold építésén dolgozik. A műhold egyik oldalán egy pixeles képernyő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés