Előfizetői tartalom

Koronavírus: Magyarországon a harmadik oltás, Európában a meredeken emelkedő esetszámok kerültek a középpontba

Portfolio
Csütörtök reggelig már összesen 188,3 millió koronavírusos esetet regisztráltak a világon a Johns Hopkins Egyetem adatai szerint a járvány tavaly tavaszi kirobbanása óta és közel 4,06 millió halálos áldozatot követelt a vírus. Több országban berobbantak a fertőzések a delta variáns miatt, elsősorban az oltatlanok és a fiatalok körében, Ázsiában új gócpont lett Indonézia, Európában pedig több helyen meredeken emelkednek az esetszámok. Itthon Orbán Viktor holnap reggeli rádiós bejelentéseire várunk a harmadik oltással kapcsolatban.

2021. július 15. 20:33 Megosztás Harmadik oltás Magyarországon: kiknek ajánlott és milyen típusú legyen? Rusvai Miklós víruskutató szerint ha negyedik hullám lesz is, akkor is csak az ősszel, de semmiképp nem lesz olyan jelentős, mint volt a második...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés